JosH
Jos Ondernemers Support Heemskerk
Over Josh

Mijn naam is Jos Haring, geboren 1958 te Monnickendam en sinds 1988 woonachtig in Heemskerk. Sinds 1990 de 'Directeur' van JOSH.
Ik ben vanaf 1976 werkzaam bij diverse werkgevers in administratieve en of automatiserings functies. Vaak ook gecombineerd.
Sinds 2010 ben ik in dienst bij een Duitse leverancier van printerbenodigdheden en kantoorartikelen. De Duitse firma maakt deel uit van een groep met vestigingen in Duitsland (Kamp-Lintfort, italie (Milaan), Spanje (Madrid), Frankrijk (Parijs), het Verenigd Koninkrijk (Leeds) en Nederland (Maastricht). Gezamelijk wordt er door deze bedrijven geleverd in Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italie, Spanje, Portugal, Engeland, Schotland, Ierland en in mindere mate ook in andere landen binnen en buiten Europa.
Door m'n kennis van zowel administratieve processen (boekhouding) en automatisering ben ik altijd actief op dat raakvlak. Ik ondersteun bij alle zusterbedrijven de boekhouding met het oplossen van administratieve vraagstukken binnen de door ons gebruikte ERP software. Daarnaast beheer ik voor UFP Duitsland, Oostenrijk en Benelux de EDI koppelingen met klanten en leveranciers. Voor een deel ook het technisch beheer (klanten en leveranciers die koppelen via XML), bij de overigen (met EDI mailbox) is een deel van de techniek uitbesteed bij derden. 
Momenteel ben ik gemiddeld 2 dagen per maand in Parijs bij het moederbedrijf actief met ondersteuning van en instructie aan de collega's, die sinds 1 januari 2012 zijn overgestapt op de software waar de rest van de groep al geruime tijd gebruik van maakt.  

StartOver JoshDienstenProductenNeem Contact op